Puusepänliike Tourunen Oy palvelee kalusteasioissa joustavasti

Puusepänliike Tourunen Oy on vuonna 1981 perustettu yritys, joka on erikoistunut kodin kalusteisiin ja niiden valmistamiseen sekä asennukseen. Yrityksemme sijaitsee Vehniällä, josta käsin palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.

Palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti. Hahmottelemme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

<strong "="">Suunnitteluvaiheessa ideoimme mahdollisimman kestävän ja hyvältä näyttävän kokonaisuuden. Suunnittelupalaveri on ilmainen - varaa aika meiltä!

Mittausvaihe kannattaa tehdä välittömästi tilauksen jälkeen. Näin varmistamme, että kalusteet sopivat kohteeseen mahdollisimman hyvin. Näin tilaaja myös saa vastuuvapauden. Puusepänliike Tourunen Ky toimittaa myös erikoismitoitetut kalusteet.

Valmistusvaiheessa valmistamme tilatut tuotteet omissa tiloissamme. Yrityksellämme on yli 40 vuoden kokemus alalta, minkä ansiosta saavutamme aina laadukkaan lopputuloksen kustannustehokkaasti. Käytämme työssä vain parhaimpia materiaaleja. Kalusteet-sivullamme voit tutustua valmistajiin tarkemmin.

Toimitus- ja asennuvaiheessa Puusepänliike Tourunen Oy tuo kalusteet kohteeseen tai asiakas voi noutaa kalusteet itse. Emme tee asennuksen ohessa LVI- tai sähkötöitä, mutta annamme toki mielellämme vinkkejä hyviksi todetuista urakoitsijoista.

Ota yhteyttä Puusepänliike Tourunen Oy:hyn, kun tarvitset luotettavaa ja asiantuntevaa kalustepalvelua!

Asennusohjeet

AvanTech mitoitus- ja kasausohje

Suosittele meitä

Facebook Twitter 21Jaa

Yhteystiedot

Puusepänliike Tourunen Oy

Yläpohjantie 110

41180 VEHNIÄ

0400 531 170

myynti@psltourunen.fi

www.psltourunen.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Puusepänliike Tourunen Ky
Yläpohjantie 64
41180 VEHNIÄ

Y-tunnus: 0602434-5
Puh: +358400531170

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Puusepänliike Tourunen Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.