Puusepänliike Tourunen Oy palvelee kalusteasioissa joustavasti

Puusepänliike Tourunen Oy on vuonna 1981 perustettu yritys, joka on erikoistunut kodin kalusteisiin ja niiden valmistamiseen sekä asennukseen. Yrityksemme sijaitsee Vehniällä, josta käsin palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.

Palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti. Hahmottelemme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Suunnitteluvaiheessa ideoimme mahdollisimman kestävän ja hyvältä näyttävän kokonaisuuden. Suunnittelupalaveri on ilmainen - varaa aika meiltä!

Mittausvaihe kannattaa tehdä välittömästi tilauksen jälkeen. Näin varmistamme, että kalusteet sopivat kohteeseen mahdollisimman hyvin. Näin tilaaja myös saa vastuuvapauden. Puusepänliike Tourunen Ky toimittaa myös erikoismitoitetut kalusteet.

Valmistusvaiheessa valmistamme tilatut tuotteet omissa tiloissamme. Yrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus alalta, minkä ansiosta saavutamme aina laadukkaan lopputuloksen kustannustehokkaasti. Käytämme työssä vain parhaimpia materiaaleja. Kalusteet-sivullamme voit tutustua valmistajiin tarkemmin.

Toimitus- ja asennuvaiheessa Puusepänliike Tourunen Oy tuo kalusteet kohteeseen tai asiakas voi noutaa kalusteet itse. Emme tee asennuksen ohessa LVI- tai sähkötöitä, mutta annamme toki mielellämme vinkkejä hyviksi todetuista urakoitsijoista.

Ota yhteyttä Puusepänliike Tourunen Oy:hyn, kun tarvitset luotettavaa ja asiantuntevaa kalustepalvelua!

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Puusepänliike Tourunen Oy
Yläpohjantie 64
41180
VEHNIÄ
teemu.kokko@psltourunen.fi
www.psltourunen.fi
Yläpohjantie 64, Vehniä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!